Ugryzienie Kozak

środa, 26 lutego 2014

Anthony Bourdain. Wywiad dla "Kuchni"



Autor: Aga o 05:23
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Archiwum bloga

  • ▼  2014 (14)
    • ►  listopada (1)
    • ►  września (3)
    • ▼  lutego (6)
      • Katowicki Lunch Beat
      • Anthony Bourdain. Wywiad dla "Kuchni"
      • Jak się rozmawia z Bourdainem?
      • Chmielarnia: Wariat nawet jak się myli, to myli si...
      • Awokado. Jądra krokodyla.
      • W poszukiwaniu straconego smaku
    • ►  stycznia (4)
  • ►  2013 (7)
    • ►  grudnia (7)

O mnie

Aga
Wyświetl mój pełny profil
Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.